Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μαριτσών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Δωρεά στο σχολείο μας από την ομάδα ΑΕΣΠ Φοίνικας Volley club!

Απριλίου23

   Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο σχολείο μας τη Δευτέρα 22/04/2024 εκπροσώπους από την ομάδα ΑΕΣΠ Φοίνικας Volley club. Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τη σχολική μας κοινότητα ο κ. Νίκος Πότσος, Αντιπρόεδρος, ο κ. Γιώργος Σταυρόπουλος, προπονητής και ο κ. Αλέξανδρος Τσιρώνης, αθλητής.  Η ομάδα ΑΕΣΠ Φοίνικας Volley club συνεχίζει το έργο της στον τομέα της κοινωνικής υποστήριξης και της προώθησης του αθλητισμού στην τοπική κοινότητα.

  Έτσι με πρωτοβουλία της διοίκησης και του προπονητή και παρουσία του αθλητή κ. Αλέξανδρου Τσιρώνη προσέφεραν στο σχολείο μας μπάλες του βόλεϊ. Οι εκπρόσωποι της ομάδας με την πρωτοβουλία αυτή ενθαρρύνουν τα παιδιά να ανακαλύψουν το πάθος του αθλητισμού και του βόλεϊ και να απολαύσουν τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία και την ευεξία τους. Επίσης, παροτρύνουν τη φυσική δραστηριότητα και τη συμμετοχή στον αθλητισμό όλων των ηλικιών. Επιπλέον, δεσμεύτηκαν να επισκεφθούν τη σχολική μας μονάδα και να μιλήσουν στα παιδιά σχετικά με το συγκεκριμένο άθλημα και να παίξουν μαζί τους αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού!

  Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστεί θερμά τα μέλη της ομάδας ΑΕΣΠ Φοίνικας Volley club για τη δωρεά τους!!

   

(7)

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Visitor Stats

Today : 11 Μαΐου 2024

Blog Traffic

Pages

Pages|Hits |Unique

  • Last 24 hours: 50
  • Last 7 days: 121
  • Last 30 days: 1.044
  • Online now: 1